27 November 2020
کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج ساده و خانگی

کیک‌های میوه‌ای به دلیل داشتن طعم و عطری دلپذیر، طرفداران زیادی دارند. یکی از انواع این کیک‌ها، کیک هویج هست که به راحتی می‌توان با موادی که در هر خانه‌ای موجود است آن را درست کرد و از خوردنش لذت برد. در ادامه مطلب با آموزش طرز تهیه کیک هویج در خدمت شما هستیم.

طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین

موادلازم جهت تهیه:

  • آرد : دو لیوان سرخالی
  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • شکر : یک پیمانه
  • روغن مایع : ۳/۴ پیمانه
  • دارچین : ۳/۲ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر : یک و نیم قاشق چای خوری
  • گردو : ۱/۲ پیمانه
  • وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری(نوک قاشق چای خوری)
  • نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری(نوک قاشق چای خوری)
  • هویج رنده شده : ۲ پیمانه
طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج

دقت کنید که کیک هویج جزو کیک‌هایی است که اگر طبق دستور عمل نشود، نتیجه کار خوب نمی‌شود و ممکن است کیک خالت خمیری و چسبناک به خود بگیرد.
پس توصیه می‌کنیم حتما مانند دستور پخت پیش بروید تا به نتیجه دلخواه خود برسید.

  1.  تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن خوب مخلوط می‌کنیم تا رنگش تغییر کند. ابتدا روغن و سپس دارچین، بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه می‌کنیم. ( دقت کنید که آرد حتما باید از قبل الک شده باشد)
  2. در مرحله بعد هویج را که رنده کردیم با گردو مخلوط می‌کنیم و با لیسک مواد را خوب هم می‌زنیم تا مخلوط شود.
  3. کف قالب را که از قبل چرب می‌کنیم و آرد می‌پاشیم. مایه کیک را کف قالب می‌ریزیم. فر را از قبل در ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم. برای اینکه اطمینان پیداکنید که کیک شما آماده شده یا نه، یک خلال دندان برداشته و در کیک فرو می‌‌کنیم. اگر مواد به کیک نچسبید، کیک ما آماده شده است.
  4. بعد از پخت کیک، آن را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خنک شود. سپس در قالب موردنظر برمی‌گردانیم.روزهای سرد زمستان خوردن این کیک در کنار یک فنجان چای بسیار دلپذیر است. امید داریم که شما هم از پخت آن لذت ببرید.
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *