27 November 2020
پنکیک

طرز تهیه پنکیک ، میان وعده‌ای نه گران و نه ارزان

پنکیک که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است، یک کیک ساده و فوری است.

می‌توان این کیک را خیلی سریع برای وعده‌های صبحانه و عصرانه تهیه کرد و به همراه انواع مربا یا همراه کاکائو سرو کرد.

با مقدار موادی که در این دستور به شما آموزش می‌دهیم، می‌توانید ۸ عدد پنکیک تهیه کنید. در صورتی که قصد دارید بیشتر یا کمتر از این مقدار تهیه کنید، کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

همراه شما هستیم با آموزش پنکیک، یک میان وعده خوش طعم و خوشمزه

تهیه پنکیک

تهیه پنکیک

مواد لازم پنکیک

  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  • بکینگ پودر : ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
  • شیر : ۱ پیمانه
  • نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • کره ذوب شده : ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر : ۲ قاشق غذاخوری
  • شیره، کاکائو، عسل یا مربا برای سرو

دستوری که ما در اینجا به شما ارائه می‌دهیم، دستور تهیه پنکیک ساده است که هیچ ماده اضافه‌ای ندارد.

تهیه پنکیک

تهیه پنکیک

طرز تهیه

  • آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ با هم خوب مخلوط کنید.
  • در ظرفی دیگر، تخم مرغ را بشکنید و با چنگال خوب بزنید. بعد از اینکه خوب تخم مرغ را هم زدید، شیر و کره را به آن اضافه کنید.
  • مواد آماده شده تخم مرغ را با ظرف اول مخلوط کنید. دقت کنید که زیاد هم نزنید زیرا پنکیک‌ها سفت می‌شوند.
  • ظرفی را روی شعله قرار دهید تا خوب داغ شود. کف ظرف را با کمی روغن یا کره چرب کنید.
  • ۱/۴ پیمانه از مایه را در یک نقطه از کف تابه بریزید. مایه در کف ظرف پخش می‌شود و به شکلی گرد در می‌آید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که تابه پر شود.
  • هنگامی که یک طرف پنکیک سرخ شد و حباب‌ها را مشاهده کردید، پنکیک را برگردانید. ۱ الی ۲ دقیقه صبر کنید تا طرف دیگر آن هم خوب سرخ شود و به رنگ قهوه ای دربیاید.
  • روی پنکیک می‌توانید کره یا کاکائو یا عسل بمالید و نوش جان کنید.
پن کیک

پن کیک

نکات مهم

  • اگر دوست ندارید پنکیک خود را با شیر درست کنید، می‌توانید با آب آن را تهیه کنید اما استفاده از شیر علاوه بر اینکه طعم بهتری به آن می‌دهد، باعث می‌شود تا مدت زیادی نرم بماند.
  • اگر پنکیک‌های شما سرد شدند، می‌توانید با استفاده از فر، مایکروفر یا روی شعله غیر مستقیم آن را داغ کنید.
  • کره و شیره رایج ترین ترکیبی هستند که با پنکیک سرو می‌شوند.

 

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *