27 November 2020
فلافل

طرز تهیه فلافل ترد و خوشمزه

فلافل یکی از غذاهای محبوب است که کمتر کسی پیدا می‌شود تاکنون این غذا را امتحان نکرده باشد اما چیزی که مهم است طعم آن است که بستگی به نوع پخت دارد.

فلافل‌هایی که از بازار خریداری می‌کنیم، یکی از خوشمزه‌ترین هاست و طعم آن با فلافل‌های خانگی تفاوت دارذ.

اما مشکل اینجاست که مغازه‌هایی که فلافل تهیه می‌کنند، اغلب بهداشت را رعایت نمی‌کنند.

ما طرز تهیه این غذا را به شما آموزش می‌دهیم تا با مواد غذایی مرغوب و بهداشتی، خودتان در منزل تهیه کنید.

جالب است بدانید که این غذا برای جنوب ایران است ولی ریشه اصلی این غذا به لبنان برمی‌گردد و طرز تهیه آن در ایران و لبنان با هم متفاوت است.

مواد لازم :

  • نخود : ۳۰۰گرم
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • پیاز : ۱ عدد
  • سیر : ۳ حبه
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری
  • آرد نخودچی : ۲ قاشق غذاخوری
  • زیره سبز : ۱ قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز : ۱ قاشق چای خوری
  • جعفری : نصف پیمانه
  1. نخودها را از یک روز قبل خیس کنید. در طی این مدت چندبار آب نخود را عوض کنید. نخود را همراه با سیر، پیاز، ادویه و جعفری داخل مخلوط کن بریزید.
    اگر مخلوط کن نداشتید می‌توانید نخود، پیاز و سیر را با چرخ گوشت چرخ کنید و با ادویه‌ها مخلوط کنید و ورز دهید تا خوب همه مواد مخلوط شوند.
  2. در مرحله بعد آرد نخودچی و تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و مواد را ورز دهید.
  3. سپس فلافل آماده شده را در قالب می‌ریزیم و در روغنی که از قبل آمده کرده اید سرخ می‌کنید.
فلافل خانگی

فلافل خانگی

نکات مهم برای تهیه فلافل خوشمزه و ترد:

  • به یاد داشته باشید که برای تهیه فلافل باید از یک روز قبل نخود را در آب بخیسانید. این کار باعث می‌شود که نفاخ بودن نخود گرفته شود.
  • یکی از ادویه‌هایی که این غذا را خوش طعم می‌کند، زیره است.
    فرقی نمی‌کند که زیره سیاه باشد یا سبز. اضافه کردن زیره به فلافل باعث هضم زودتر این غذا می‌شود.
  • هنگام تهیه فلافل حواستان باشد نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له شود زیرا در این صورت مایع فلافل وا می‌رود. به این نکته دقت کنید نخودها نباید زیاد درشت هم باقی بماند و زیر دندان حس شود.
  • بعضی از افراد به هنگام تهیه فلافل تخم مرغ اضافه نمی‌کنند اما اضافه کردن تخم مرغ به این غذا باعث می‌شود مواد کاملا بهم بچسبد و وا نرود.
  • اگر می‌خواهید فلافل شما پف کند، می‌توانید هنگام تهیه مقدار کمی بکینگ پودر هم به آن اضافه کنید.
  • و در آخر فلافل را در ظرفی نچسب و کوچک سرخ کنید.

 

 

 

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *